Το σουβλάκι θεωρείται πιάτο της καυκάσιας κουζίνας, και το όνομά του προέρχεται από την τουρκική λέξη "σισί" - σούβλα. Έτσι, το "κεμπάπ" με την κυριολεκτική έννοια είναι ένα πιάτο τηγανισμένο σε σούβλα. Η σύνθεση του καρυκεύματος για μπάρμπεκιου περιλαμβάνει μόνο φυσικά συστατικά, που θα δώσουν μια μοναδική πικάντικη γεύση και άρωμα στο μπάρμπεκιου. Χρησιμοποιήστε το καρύκευμα για να ετοιμάσετε τη μαρινάδα, και ως επικάλυψη για μπάρμπεκιου, γκριλ και κρέας που μαγειρεύεται στο σπίτι: σε τηγάνι, στον φούρνο και στο φούρνο μικροκυμάτων.
Συστατικά
Θαλασσινό αλάτι, κόλιανδρος, ζίρα, αλεσμένη κόκκινη πάπρικα, μουστάρδα (σπόρος), μαύρο πιπέρι, αποξηραμένο σκόρδο, αποξηραμένες ντομάτες, κόκκινη καυτερή πιπεριά.
Χρήση για
Χρησιμοποιήστε το καρύκευμα για να ετοιμάσετε τη μαρινάδα, και ως επικάλυψη για μπάρμπεκιου, γκριλ και κρέας που μαγειρεύεται στο σπίτι: σε τηγάνι, στον φούρνο και στο φούρνο μικροκυμάτων.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γρ)… 34,0
Λίπη (γ / 100γρ)… 5,9
Υδατάνθρακες (γ / 100γρ)… 10,6
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γρ)… 232